Våre hunder

065NUCH Vart`s Diva

Regnr: NO32788/12

Født: 11.01.12

HD: A

MH: Gjennomført

Bronsemerket i lydighet, en 1. og en 2, pr i blodspor. Diva er også Norsk Utstillings Champion.

 

Diva er en livlig og aktiv hund som liker å bruke både hodet og kroppen. Hun er treningsvillig og lettlært og er med på både agility og lydighetstrening men liker nok allerbest å bruke nesa, så søksøvelser som feks spor og feltsøk er populært. Hun er en vennlig og sosial hund og går godt overens med andre hunder, både tisper og hannhunder – det spiller heller ingen rolle for henne om de er små eller store. Hun er som de fleste andre hunde også glad i turer i skog og mark, får hun i tillegg jobbe litt på turen er hun ekstra godt fornøyd. Ute på tur og treninger er hun aktiv og energisk, men når vi er hjemme er hun rolig. Hun er ikke «lydredd» , bryr seg ikke om hverken tordenvær eller nyttårsraketter. Hun gjennomførte også sin MH (mental analyse) med veldig godt resultat.

 

Beyond The Best`Alfred

Reg. nr NO46556/15                           DSC_1296

Født: 28.06.15

HD: for ung

MH: for ung

Alfred er ennå valp og er som valper flest en leken liten krabat med mange påfunn og «hyss». Han er som sin mor en lærevillig hund som er med på det meste. Han er en lovende hund med tanke på lydighet og bruksøvelser, han ser også ut til å være pen eksteriørt sett – men er jo ennå ung så tiden får vise hvor bra alt blir 😉

Han tok sin første nyttårsfeiring med knusende ro, syns ikke at det var noe skummelt i det hele tatt.

Alfred har nå vært på to valpeshow – med veldig godt resultat, det ble både BIR,BIG 1 første gang, andre gang BIR, BIG4. Begge gangene med veldig flott omtale.

Sin første «voksenutstilling» gjennomførte han 11 mnd gammel, også den med flott resultat: EXL, CK, Cert og BHK2 og med kjempefin omtale. Han er fremdeles en snill trygg hund som syns at livet er en fest 🙂 Han liker å trene og gjør stadig framskritt, så langt ser han veldig lovende ut både eksteriørt og mentalt.