Vi har valper :)

097Diva har vært i Sverige og besøkt Mother`s Finest Beyond The Best «Bonus». Hvis alt går som vi håper blir det valper her i slutten av juni.

Nå er det snart tre uker siden Diva var i Sverige hos «Bonus» og alt tyder på at hun er drektig. Om en ukes tid har hun time til ultralyd og vi håper den viser det vi tror – at det er valper på vei.

I dag har vi vært på ultralyd med Diva og det er valper på vei!! Valpene ventes født ca 27 Juni, så nå er det bare å vente og stelle ekstra godt med Diva. Valpene vil være leveringsklare fra 8 ukers alder.

Diva begynner å bli rundere og er roligere og spiser nå godt igjen etter en periode med kvalme og dårlig matlyst. Så langt er alt som det skal og vi gleder oss til valpene kommer om en mnd`s tid!!

Nå er det «bare» ca 3,5 uker til valpene kommer. Diva er i fin form og får som regel en times tur hver dag – men hun tar det betydelig roligere enn før. Hun sover mer og har en fantastisk matlyst, vi kan nesten se magen bli større dag for dag nå. Begynner nå å glede oss til valpene kommer.

Diva`s mage vokser stadig, og jeg lurer på hvor mange valper hun får 🙂 Nå er det bare 2,5 uker igjen og turene blir nå framover kortere og tempoet reduseres. Diva tar livet med ro og ser ut til å kose seg med late dager og fint vær.

Diva blir stadig rundere rundt magen og trives godt med litt kortere turer og mye kos og hvile hjemme. I dag syns jeg det var på tide å klippe henne og all pelsen under magen ble kort så valpene som snart kommer skal finne «maten» lettere. Vi er spente på hvor mange valper det blir og vektøkningen kan tyde på at det blir en fin størrelse på kullet.

Nå er det bare ti dager igjen til forventet valpefødsel, Diva er i fin form men begynner å bli tung, det merkes på matlysten at det er mindre plass i magen enn før og hun får nå mange små måltider. Om noen få dager setter vi fram valpekassen så hun kan venne seg til den. Noen siste forberedelser gjenstår, noen småting må kjøpes men stort sett har vi det aller meste klart nå. Så er det bare å vente tålmodig på at de små skal komme.

Om bare noen få dager ventes valpene født, Diva er tung og rund men i fin form. Hun har lagt på seg nesten 4 kg. Spennende dager for oss, alt er klart og valpene kan komme når som helst.

Nå er valpene født 🙂 Alt har gått fint, det ble 6 stk. Vi kommer til å ringe våre valpekjøpere i morgen 🙂 Bilder kommer også etterhvert, men jeg har sovet lite og må hvile litt først. Diva steller godt med sine små og de sover og spiser.

2 thoughts on “Vi har valper :)

  • 26. juni 2015 at 12:55
    Permalink

    Blir en spennende helg – lykke til 🙂

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *